Πρόγραμμα σπουδών

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στόχος μας είναι η πλήρης και άρτια θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των ιατρών ώστε, μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, να είναι δυνατή η ασφαλής και αποτελεσματική εφαρμογή του Ιατρικού  Βελονισμού.

 

Τα σεμινάρια αφορούν αποκλειστικά  ιατρούς  όλων  των  ειδικοτήτων, οδοντίατρους και  κτηνίατρους.

Ο  κύκλος  της  εκπαίδευσης  στον  Ιατρικό  Βελονισμό είναι δύο εξάμηνα, (200 ώρες  θεωρητικής  και  πρακτικής  εξάσκησης) και περιλαμβάνει συνολικά δεκατέσσερα σεμινάρια, 12 δια ζώσης και 2 online διήμερα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα.

 

Η καινοτομία μας στο τρέχον πρόγραμμα είναι η άμεση αναπλήρωση των σεμιναρίων σε περίπτωση απουσίας από κάποιο σεμινάριο. Σας δίνεται η δυνατότητα online παρακολούθησής  μέσω ΖΟΟΜ, αμέσως μετά την πραγματοποίηση τους. 

 

 

ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος απονέμεται  πιστοποιητικό  παρακολούθησης και οι απόφοιτοι εγγράφονται ως μέλη της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Ελλάδας. Επίσης απονέμεται από τη Διεθνή Εταιρεία Ιατρικού Βελονισμού (ICMART) δίπλωμα πιστοποίησης (Accreditation) στον Ιατρικό Βελονισμό.

    

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  - ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ  ΙΑΤΡΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κάθε χρόνο η εταιρεία μας διοργανώνει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ιατρικού βελονισμού, με προσκεκλημένους καταξιωμένους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στις δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνονται μέχρι σήμερα πάνω από 25 μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 

Στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων διανέμεται πλούσιο εποπτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο περιλαμβάνει: Εικονογραφημένες σημειώσεις των εισηγητών, βοηθήματα και εργαλεία, όπως πίνακες και χάρτες βελονισμού και εικονογραφημένες σημειώσεις των ξένων καθηγητών, οι οποίοι συμμετείχαν στα μετεκπαιδευτικά μας σεμινάρια.

Υπεύθυνος εκπαίδευσης: Δρ Χαρίσιος Καρανικιώτης,  Παθολόγος – Ογκολόγος

 

 

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

6 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σάββατο:  10.00 – 14.00  και  15.00 – 19.00

Κυριακή:  09.00 – 13.00

(Στα  διαλείμματα  προσφέρεται  καφές)

2 ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (ΖΟΟΜ)

Σάββατο:  09.00 – 14.00 

Κυριακή:  09.00 – 14.00

 

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

6 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σάββατο:  10.00 – 14.00  και  15.00 – 19.00

Κυριακή:  09.00 – 13.00

(Στα  διαλείμματα  προσφέρεται  καφές)

 

ΕΝΑΡΞΗ

7 Οκτωβρίου  2023 στη Θεσσαλονίκη
14 Οκτωβρίου  2023 στην Αθήνα

 

Link: Online Έντυπο ενημέρωσης

 

5-seira-acupuncture-seminars