Το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο

Ποιοί Είμαστε - Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού

Το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδας είναι ένα πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από τη Διεθνή Εταιρεία Ιατρικού Βελονισμού (ICMART). Αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο οργάνωσης και διεξαγωγής σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού. Εκπαιδεύει κάθε χρόνο, ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, φοιτητές της ιατρικής τελευταίων ετών, και οδοντιάτρους, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. 

 

Η Ακαδημαϊκή Ομάδα αποτελείται από Έλληνες Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία και βαθύτατη γνώση, πάνω σε όλους τους τομείς του ιατρικού βελονισμού. Την ομάδα αυτή, συμπληρώνουν κατά καιρούς ξένοι διακεκριμένοι εισηγητές, με συνεχή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Η εκπαιδευτική ομάδα του ινστιτούτου ήρθε σε επαφή με αντίστοιχα κέντρα και συλλόγους ιατρικού βελονισμού του εξωτερικού και οργάνωσε το πρόγραμμα σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού, διάρκειας 2 εκπαιδευτικών εξαμήνων και το οποίο υλοποιείται 2 φορές το χρόνο (κάθε Μάρτιο & Οκτώβριο). Το εκπαιδευτικό ινστιτούτο βελονισμού Ελλάδας ξεκίνησε την εκπαίδευση ιατρών στην Ελλάδα από το ακαδημαϊκό έτος 2000 - 2001.

 

Στη σελίδα της Εκπαιδευτικής Ομάδας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους εκπαιδευτές Ιατρούς των σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού.