Γιατί επιλέγουμε τη δια ζώσης και όχι την on line εκπαίδευση.

29/06/2020

Γιατί επιλέγουμε τη δια ζώσης και όχι την on line εκπαίδευση.

Γιατί επιλέγουμε σαν μέθοδο διδασκαλίας, την δια ζώσης και όχι την on line εκπαίδευση.

 

 

  • Μόνο έτσι μπορεί να μεταφερθεί η  μεγάλη εμπειρία των εισηγητών προς τους διδασκόμενους.
  • Μπορεί να γίνει πρακτική εξάσκηση και επί πραγματικών περιστατικών, επί της ύλης του κάθε σεμιναρίου.
  • Μπορούν να  γίνονται άμεσα ερωτήσεις και να απαντώνται από τον εισηγητή, δίνοντας και τη δυνατότητα επίδειξης των σημείων βελονισμού.
  • Είναι απαραίτητο να γίνεται εκμάθηση της λειτουργίας ορισμένων συσκευών που χρησιμοποιούνται στην ανίχνευση σημείων και στον ηλεκτροβελονισμό.
  • Αποφεύγουμε την κούραση και τη μονοτονία, η οποία προέρχεται από την πολύωρη στάση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η παρακολούθηση από ένα σημείο και μετά.
  • Δίνεται η δυνατότητα μεταξύ των διδασκόμενων ιατρών,  να μεταφέρουν άμεσα τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε σχέση με την ειδικότητα τους και την εφαρμογή του βελονισμού.
  • Το σεμινάριο εξελίσσεται ομαλά χωρίς την πιθανότητα τεχνικών προβλημάτων ή αδυναμίας σύνδεσης, που είναι από τα συνήθης προβλήματα στις online συνδέσεις.
  • Γιατί με αυτόν τον τρόπο διδασκαλίας επιτυγχάνουμε, οι εκπαιδευόμενοι ιατροί να λάβουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος ολοκληρωμένη γνώση, ή οποία να συνδυάζεται με τη δυνατότητα τους να εφαρμόζουν το βελονισμό, έχοντας πολύ καλά θεραπευτικά αποτελέσματα. Αυτό επιφέρει την ικανοποίηση,  τη φήμη, αλλά και τη θέληση στον κάθε ιατρό, να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βελονισμό και να αποκτήσει ένα αξιόλογο «σύμμαχο», στον αγώνα του για καλύτερο  θεραπευτικό αποτέλεσμα.

 

"Tα σεμινάρια θα διεξαχθούν online, σε περίπτωση που η δια ζώσης εκπαίδευση θα απαγορευθεί για οποιοδήποτε λόγο."

 

"Σε περίπτωση που τα περιοριστικά μέτρα κατά του covid-19, θα ισχύουν στην έναρξη του προγράμματος, στους χώρους των σεμιναρίων θα τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας."

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο της Γραμματείας Αθήνας Θεσσαλονίκης 2310868117.
 
Είμαστε στη τη διάθεσή σας!