Αλεξανδρής Ιωάννης
Αλεξανδρής Ιωάννης

Ειδικός Παθολόγος

Αλεξανδρής Ιωάννης

Αλεξανδρής Ιωάννης

Ειδικός Παθολόγος
Αλεξανδρής Ιωάννης

Ειδικός Παθολόγος - Βελονιστής

 

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1977. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου το 1982. Εξασκεί τον ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ παράλληλα με την ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ στο ιδιωτικό του ιατρείο από το 1993, ενώ διετέλεσε διευθυντής ΙΚΑ Δήμου Θερμαϊκού επί 20ετία.

 

Ολοκληρώνοντας το διετή κύκλο εκπαίδευσης, έλαβε το 1993 το Δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού από το ΕCPD (European Centre for Peace and Development) και το Ιπποκράτειο Κέντρο Βελονισμού. Μετεκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό στο Beijing College of Acupuncture & Orthopedics (Κολέγιο Βελονισμού και Ορθοπεδικής του Πεκίνου).

 

Επιπλέον σπούδασε Aesthetic Medicine and Therapeutics Msc στο University of CAMERINO - TORINO ITALY καθώς σπούδασε και Diplomate Aesthetic Medicine and Minimally invasive Aesthetic.

 

Διετέλεσε για 10 έτη Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος. Υπήρξε αιρετό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Δήμαρχος Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης από το 2007 έως το 2014.

 

Συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια βελονισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Από το 1999 διδάσκει τον ιατρικό βελονισμό σε πτυχιούχους ιατρούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος.

 

Είναι Ιδρυτικό Μέλος του Εκπαιδευτικού Ινσιτούτου Βελονισμού Ελλάδος

 

Δημοσίευσε άρθρα για τον βελονισμό σε εφημερίδες και περιοδικά ενώ το 2016 εξέδωσε το βιβλίο: "ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ" 

Email: alexanio47@gmail.com

Phone: 2392027075 6974034480

Web: www.regenesisclinic.gr

Διεύθυνση: Ρωμανού 27, 57019 Περαία, Θεσ/νίκη

Επικοινώνησε μαζί μου