Ριζοπούλου Δέσποινα
Ριζοπούλου Δέσποινα

Ειδικός Παθολόγος

Ριζοπούλου Δέσποινα

Ριζοπούλου Δέσποινα

Ειδικός Παθολόγος
Ριζοπούλου Δέσποινα

Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Ιούλιο του 1997.  Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου ειδικεύτηκε στην Παθολογία και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας τον Ιανουάριο του 2006.


Από τον Αύγουστο του 2005 έως τον Δεκέμβριο του 2014 εργάστηκε στην κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός ως επιμελήτρια Παθολογικής κλινικής, υπεύθυνη Παθολογικού Εξωτερικού Ιατρείου και συνεργάτης του τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας.


Από τον Απρίλιο του 2014 αποτελεί μέλος της εξειδικευμένης ομάδας Ενοποιημένης Ογκολογίας - Oncology plus, όπου συνδυάζονται οι αρτιότερες επιστημονικά ιατρικές παρεμβάσεις και θεραπείες, με Εναλλακτικές ή Συμπληρωματικές τεχνικές για τις οποίες παρέχεται υψηλής ποιότητας τεκμηρίωση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Παράλληλα εργάζεται ως επιμελήτρια της Παθολογικής κλινικής στη Euromedica/ Γενική Κλινική.


Εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό παρακολουθώντας τον διετή κύκλο σεμιναρίων της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Βόρειας Ελλάδας και από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας, διδάσκοντας τον βελονισμό ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε ιατρούς και οδοντιάτρους.


Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ν. Ραιδεστό όπου ασκεί τον ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ παράλληλα με την ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ.


Έχει δημοσιεύσεις σε πολυάριθμα ξενόγλωσσα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, ενώ συμμετέχει ως ερευνήτρια σε διεθνείς  - παρεμβατικές και μη - κλινικές μελέτες. 

Email: rizopoulou@acupuncture.gr

Phone:

Web: oncology-plus.gr

Διεύθυνση:

Επικοινώνησε μαζί μου