Δρ Χαρίσιος Καρανικιώτης
Δρ Χαρίσιος Καρανικιώτης

Ειδικός Παθολόγος – Ογκολόγος

Δρ Χαρίσιος Καρανικιώτης

Δρ Χαρίσιος Καρανικιώτης

Ειδικός Παθολόγος – Ογκολόγος
Δρ Χαρίσιος Καρανικιώτης

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ το 1991.


Ολοκληρώνοντας το διετή κύκλο εκπαίδευσης, έλαβε το 1994 το Δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού από το ΕCPD (European Centre for Peace and Development) και το Ιπποκράτειο Κέντρο Βελονισμού. Μετεκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό στο Beijing College of Acupuncture & Orthopedics (Κολέγιο Βελονισμού και Ορθοπεδικής του Πεκίνου).

 

Είναι ιδρυτικό μέλος του Eκπαιδευτικού Iνστιτούτου Bελονισμού και της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Βόρειας Ελλάδας και από το 1999 μέχρι σήμερα συμμετέχει στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες ως προσκεκλημένος ομιλητής.


Έλαβε κατόπιν εξετάσεων το 1999 την ειδικότητα της Παθολογίας και το 2004 την ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας. Το 2003 αναγορεύθηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ με βαθμό «Άριστα».
Από το 1999 έως το 2001 διετέλεσε Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του 496 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και παράλληλα Επιστημονικός Συνεργάτης του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου παρέχοντας εξειδικευμένη θεραπεία στους ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα.


Από το 2001 μέχρι σήμερα υπηρετεί ως Διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης.


Παράλληλα, δραστηριοποιείται στην Κλινική EUROMEDICA – ΓΕΝΙΚΗ, έχοντας δημιουργήσει την εξειδικευμένη ομάδα Oncology Plus. Βασικός στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένης ογκολογικής φροντίδας, με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων θεραπευτικών πρωτοκόλλων, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ασθενή.

 

Έχει δημοσιεύσεις σε πολυάριθμα ξενόγλωσσα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, ενώ είναι κύριος ερευνητής σε διεθνείς - παρεμβατικές και μη - κλινικές μελέτες.

 

Είναι μέλος της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), τουAmerican Society of Clinical Oncology (ASCO), του European Society for Medical Oncology (ESMO), του Society of Integrative Oncology (SIA) και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο International Council for Medical Acupuncture and Related Techniques (ICMART).

Email: karanikiotis@acupuncture.gr

Phone: 2310253193 6944757495

Web: wwwncology-plus.gr

Διεύθυνση: Εγνατία 54, 54624 Θεσσαλονίκη

Επικοινώνησε μαζί μου