Δρ. Κωνσταντινίδης Ηλίας
Δρ. Κωνσταντινίδης Ηλίας

Ακτινοθεραπευτής - Ογκολόγος

Δρ. Κωνσταντινίδης Ηλίας

Δρ. Κωνσταντινίδης Ηλίας

Ακτινοθεραπευτής - Ογκολόγος
Δρ. Κωνσταντινίδης Ηλίας

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έλαβε τις ειδικότητες της Ακτινολογίας και της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και εργάσθηκε επί επτά έτη στα Νοσοκομεία Moabit και Klinikum Steglitz του Βερολίνου. Αναγορεύθηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Freie Universitat Berlin.

 

Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά συγγράμματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής στο νοσοκομείο Θεαγένειο.


Εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό στη διεθνώς αναγνωρισμένη πανεπιστημιακή σχολή της Βιέννης στην Αυστρία και κατόπιν εξετάσεων έλαβε δίπλωμα βελονισμού του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Από το 1987 είναι ιδρυτικό μέλος της Ιατρικής Εταιρεία Βελονισμού Βόρειας Ελλάδας. 

 

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Eκπαιδευτικού Iνστιτούτου Bελονισμού και από το 1999 μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά στις εκπαιδευτικές και μετεκπαιδευτικές δραστηριότητες.

 

Ασκεί τον Ιατρικό Βελονισμό από το 1975 στο Βερολίνο και από το 1981 μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Από το Φεβρουάριο του 1986 ασκεί αποκλειστικά την ιατρική πράξη του βελονισμού. Διετέλεσε ιατρός της ομάδας μπάσκετ του Άρη τη χρυσή εποχή του 1987, εφαρμόζοντας τον βελονισμό για την κινητοποίηση των ψυχικών και σωματικών δυνατοτήτων των αθλητών και τη γρήγορη αποκατάσταση των αθλητικών τραυματισμών.

 

Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά ενώ έχει πολυάριθμες εμφανίσεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Στο πλούσιο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνονται τρία βιβλία για τον Ιατρικό Βελονισμό.

Email: konstantinidis-ilias@acupuncture.gr

Phone: 2310221150 6973307470

Web: www.iatrikokentrovelonismou.gr

Διεύθυνση: Εγνατία 100, 54623 Θεσσαλονίκη

Επικοινώνησε μαζί μου